Cei care au ceva de spus...

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Un Adevar De " O Vara ": A-ti aflat ca......?

hotel-delta-californaia

piscina PRICHINDEILOR....


Peste tot in reclamele chohotels DELTA SI CALIFORNIA serviciile sunt scoase in evidenta de multimea fotografilor .Astfel de minciuni sunt puse la tot pasul pentru ca doldora de bani sa intre in buzunarele lui CIPRIAN CONSTANTINESCU SI SILE.
Tot asa dar fara fotografii in unele cazuri sunt prezentate si ofertele serviciilor de alimentatie publica si personal.Minciuna se poate observa ff ushor ,insa abia dupa ce ai platit banii ACESTOR persoane si nu mai poti face nimic.Iti duci copilul in vacanta la un astfel de hotel de 0 STEA ,CU PERSONAL CALIFICAT DAR IN NICI UN CAZ DE 3 STELE,CU CALITATI ALE MANCARURILOR DOAR SA AJUNGI IN SPITALE,PISCINA PENTRU COPII ( VEZI FOTO) ?/CE SE OBSERVA CU NEGRU ESTE ALGA SAU MURDARIE NATURALA, ETC....Pretul este bineinteles de 3 stele si chiar 4 stele conform reclamei lor.

PREA MULTA LINISTE....


Pentru "prea multa liniste" in cadrul hotelului CALIFORNIA ...., CIPRIAN CONSTANTINESCU si SILE , au considerat ca este necesar sa penalizeze personalul cum au stiu ei mai bine.Ilegal s-au oprit bani din salarii !! Daca la inceputul sezonului s-a dorit ca in toate unitatile sa fie liniste si pace,personalul sa se inteleaga si unitatile sa functioneze fara probleme...,la finalul sezonului s-a observat ca la unitatea HOTELULUI CALIFORNIA a fost prea multa liniste in comparatie cu jungla din cadrul unitatii hotelului DELTA. Nemultumirile sefilor au fost intemeiate deoarece la CALIFORNIA orice nemultumire si neintelegere era rezolvata in cadrul unitatiii si pertotal personalul era multumit si activitatile se desfasurau fara probleme sub indrumarea d-ului DAN VATAMANESCU si a celorlalti sefi sau sub_sefi. Astfel ca, imagini ca acestea in care personalul din diferite sectoare ale unitatii se intelegeau bine ,deveneau vise urate pentru CIPRIAN CONSTANTINESCU si SILE.
HOTII STRIGAU : HOTIIIII...!!!