Cei care au ceva de spus...

duminică, 20 septembrie 2009

RECRUTAREA


Poate nu am sa incep neaparat cu inceputul dar in timp am sa ajung si am sa reiau orice ideie pentru a nu se pierde nimic.
Continui ideia sa cred ca nu tot ce voi afirma se poate generaliza dar in cea mai mare parte se intampla in toata tara.
Totul incepe prin anunturile pentru ocuparea posturilor vacante intr-o societate comercialacu obiect de activitate in domeniul turismului pe litoralul romanesc.TOT ce poate fi cuprins in activitatea ei tine in special de restaurante, baruri, plaje private,spatii pt.activitati distractive pt. copii ,piscina,si multe altele impreuna cu cele doaua unitati de cazare hotel Delta si hotel California din statiunile Jupiter si respectiv Cap Aurora.Mai multe detalii pute gasi tot pe internet si in reclamele lor ffff pompoase dar si fff micimoase.Clientii care au trecut pe acolo, angajatii care au fost angajati pot sa confirme.sau sa infirme!
In ultima perioada de timp angajarile au fost facute mai mult de pe site-uri specializate in cautarea fortei de munca si ca exemple se pot numara EJOBS.RO, MYJOB.RO SI ALTELE, anunturile din ziare si cunostintele personale prin intermediul altora care au mai lucrat acolo.
In nebunia si disaperarea multora dintre noi , CIPRIAN SI SILE isi aduna personal cat mai mult posibil.I-l foloseste cum stiu mai bine netinand cont de nici o calificare si dupa profituri considerabile se debaraseaza de unii fara a recompensa cu nimic pe nimeni. "TRAIASCA SCLAVIA! "--probabil este lozinca lor deoarece nimeni nu a spus si nu o sa spuna nimic iar ei stau bine frumos la caldurica cu banii castigati astfel. Frumos mai baieti dar oare nu va ganditi ca nu mereu merge ulciorul la apa?
STIATI CA...anul trecut si in anii precedenti CIPRIAN SI SILE au adus pur si simplu cu autocarele ,personal din REPUBLICA MOLDOVA cu vize turistice .Prin alte persoane bine cunoscute din Chisinau i-au fost trimise la pachet fete si baieti buni de munca ,necalificati sau putin calificati dar ffff usor de manipulat.Pe langa ei am avut loc si noi dar sigur comportamentul lor nu a fost diferit cu noi.Scopul este sa iasa numai pe profit indiferent de instrumentele folosite.
STIATI CA.... adusi din Republica Moldova cu pasapoartele retinute la receptia hotelului si munciti cate doua , trei sau chiar patru saptamani erau apoi evacuati seara din hotel pe diferite motive fara bani si total dezorientati? Ceea ce au facut ei este perfect egal cu ceea ce noua romanilor ne-au facut turcii, grecii, italienii, spaniolii sau alte natii CIVILIZATE, despre care noi consideram ca nu au inima si suflet cu noi "bietii imigranti" pentru un trai mai bun sau bani de facultate. Sa se stie ca sunt persoane care au sa spuna si au sa adevereasca ceea ce spun eu acum prin exemplele propriilor experiente traite anul trecut alaturi de CIPRIAN SI SILE.

2 comentarii:

Anonim spunea...

bravo copii asa e va dau mare dreptate. mia placut ceea ce ati scris si ca lasati adevarul sa iasa la iveala

Anonim spunea...

b