Cei care au ceva de spus...

miercuri, 14 octombrie 2009


BALAURUL este CIPRIAN CONSTANTINESCU si capetele lui cuprind pe VASILE MARGAN,ANDREI TIGANUS si nu numai chiar daca ar trebui sa ne referim si la alti catelushi tinuti pe langa el.Dar ca orice alt patron ,acest gen de ramificatie este specific fiecarui hotzoman ghidush.
Asa este el si tot asa reuseste an de an sa pacaleasca si sa insele.
Reclama mincinoasa si serviciile sub 2 stele normale dar promovate la chiar si de 4 stele.....face ca sa bage adanc mana in buzunarul clientilor si mai adanc in buzunarul angajatilor.
Linistea nu isi poate avea locul in cadrul personalului si al unitatilor din companie.Placerea balaurului era sa injure si sa jigneasca pe toata lumea.Chiar era in stare sa isi manace si alt cap deshi ii facea jocul murdar.Calca in picioare tot si pe oricine,dar cel mai rau este ca isi poate face o victima sa devina ca si el ...un balaur mai mic.Astfel mai multe persoane de buna credinta au putut sa devina ca el ,pana cand....au fost distruse tot de el.
Familia lui este ceva de ochii lumii.Este ceva care sa-i aduca profit si atat.
DACA asa stau lucrurile ce pretentii poate cineva sa mai aiba ca sa fie tratat de catre patronul CIPRIAN CONSTANTINESCU SI SILE MARGAN cu respectul pentru un angajat si pentru calificativele,recomandarile si experientza acumulata.Altfel spus suntem un zero mare pt. ei si de folos atat timp cat le producem bani si se pot folosi de noi in toate modurile posibile.

Niciun comentariu: