Cei care au ceva de spus...

miercuri, 14 octombrie 2009






















VREI SA FII PIZZAR ???
DACA VREI SA ITI PRACTICI MESERIA SI ATUURILE la una dintre unitatile companiei lui CIPRIAN CONSTANTINESCU ...atunci ar trebui sa stii unele lucruri.
Eu sunt cel care am sa incep sa etalez ce stiu iar altcineva va continua.Persoana din imagine este fostul pizzar cu care sa inceput sezonul estival 2009.Spun ca sa inceput deoarece nu s-a mai terminat tot cu el.A fost singurul barbat care a avut curajul sa plece pur si simplu de pe postul sau indiferent daca a pierdut si cat apierdut ,insa nici nu le-a facut jocul murdar al unor patroni de pe litoralul romanesc.
Acest baiat ,cu meseria si cu durerile lui au venit pe litoralul romanesc sa castige un ban si sa-si rezolve unele probleme.S-a inteles cu Vasile Margan asupra contractului ,obligatiilor si drepturilor. Se subintelege ca avea dreptul sa taca si iar sa taca, sa munceasca si iar sa munceasca...
Ai venit pizzar si muncesti pe timpul tau si pe banii tai in orice altceva pana incepe sezonul ,iar mai apoi tot pe bani tai si pe timpul tau trebuie sa-ti amenajezi locul de munca.La el ca pizzar intr-un colt de statiune ,in spatele unui hotel,dintr-un cuptor ...el a fost nevoit sa se descurce cum poate pentru ca sa aduca fatza cuptorului la un standard care sa nu mai arate ca dupa razboi.El a vopsit cuptorul ,la aranjat si la impodobit cu cate ceva ,astfel ca si unii turisti sa simta ca acel loc este un loc locuit si inca care mai produce si pizza.EXTRAORDINAR a fost pt. el cand pentru satisfacerea comenzilor era nevoit sa isi procure singur lemnele de foc. DACA ATI MAI AUZIT ASA CEVA CA UN ANGAJAT LA UN PATRON ....MAI CA AR TREBUI SA VINA CU TOATE DE ACASA CA SA II PRODUCA BANI PATRONULUI.
Astfel spus nu era singurul domeniu unde aceasta dorintza a patronilor era aplicata.

Un comentariu:

Anonim spunea...

el este un baiat adevarat